Anca Precup

am strâns €350 din €2100
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
Tranzacția va fi procesată în lei la cursul zilei.
2. Introdu datele tale

Voluntar în Malawi

Vine o zi...cand poti deveni zambetul cuiva. Vei fi motivul veseliei cuiva. Sau o raza de lumina in viata sa. Il vei ajuta sa spere, sa reuseasca, sa scoata ce este mai bun din el! Atunci va fi momentul in care il vei face sa creada ca viata poate fi frumoasa in orice conditii.
Ca sa pot face ce mi-am propus anul acesta, am nevoie de ajutorul tau. Eu o sa construiesc 2 case , iar pe tine te rog sa ma ajuti sa pot strange suma necesara, impreuna sa putem face o lume mai buna:)
Avem perioade in viata cand nu totul este roz. Avem suisuri si coborasuri,  plusuri si minusuri, ajutam sau suntem ajutati. Anul acesta, de ziua mea, eu vreau sa ajut, insa am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor! Anul acesta îmi doresc să fac mai mult și m-am alăturat echipei Habitat for Humanity ca să ajut la construirea unui viitor mai bun pentru familiile din Malawi.

Trăim într-o comunitate unde avem parte de apă potabilă, electricitate și tot ce inseamna confort. Dar uităm de cei care nu au avut această șansă. Asa cum va spuneam, de ziua mea, anul acesta voi merge în Malawi, una din cele mai sărace țări din Africa. Este o alegere care ma face sa ma simt utila, fericita, entuziasmata, desi riscurile exista...

Impreună cu o echipă de voluntari, vom construi 2 case pentru cei ce locuiesc acolo, vom cunoaște cultura lor și vom înțelege ce înseamnă să dăruiești dragoste, compasiune, timp si mai ales sa le oferi un strop din energia ta:)

Eu muncesc si tu poti dona:) voi fi fericita cu orice donație primită!
Și tu poți pune un zâmbet pe chipul unor copii din Malawi. Sprijină construirea unor case pentru comunitățile din Malawi, unul dintre cele mai sărace state din Africa.
M-ar ajuta mult o donație din partea ta, indiferent de valoarea acesteia. Promit sa te rasplatesc cu zambetele celor pentru care vom construi aceste case:)
Anul acesta îmi doresc să fac mai mult și m-am alăturat echipei Habitat for Humanity ca să ajut la construirea unui viitor mai bun pentru 2 familii din Malawi. Programul constă în construirea a două case pentru două familii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă.
Malawi este una dintre cele mai sărace țări din Africa, unde 70% dintre locuitori trăiesc în sărăcie extremă (mai puțin de 2$ pe zi); 4 din 5 familii trăiesc în adăposturi improvizate, fără utilități, iar șansele acestora să își permită o casă decentă sunt aproape nule.
O echipa de voluntari, printre care mă voi număra și eu, va pleca în august în Malawi și va pune umărul fizic


Și tu poți pune un zâmbet pe chipul unor copii din Malawi. Sprijină construirea unor case pentru comunitățile din Malawi, unul dintre cele mai sărace state din Africa.

În august 2020, mergem în Malawi să punem umărul la construcții cu forțele proprii ale unei echipe de voluntari din România.