Roxana Deleanu

am strâns €620 din €2100
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
Tranzacția va fi procesată în lei la cursul zilei.
2. Introdu datele tale

Voluntar în Malawi

Salut! 🙂 Sunt Roxana, sunt voluntar de doi ani de zile și am nevoie de sprijinul tău pentru construirea a două case în Malawi.

Acum doi ani de zile am ales să fac primul pas în lumea voluntariatului înscriindu-mă într-un program educațional pentru copiii din centrele de plasament.

Am înțeles atunci nevoia de ajutor, oriunde și oricât de puțin.
Am înțeles că implicarea face diferența și că ceea ce înseamnă pentru tine puțin pentru altul înseamnă enorm de mult.

Anul acesta îmi doresc să fac mai mult și m-am alăturat echipei Habitat for Humanity și să ajut la construirea unui viitor mai bun pentru familiile din Malawi.

Malawi este una dintre cele mai sărace țări din Africa unde 70% dintre locuitori trăiesc în sărăcie extremă (mai puțin de 2$ pe zi); 4 din 5 familii trăiesc în adăposturi improvizate, fără utilități, iar șansele acestora să își permită o casă decentă sunt aproape nule.

Programul constă în construirea a două case pentru două familii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă.
O echipa de voluntari, printre care mă voi număra și eu, va pleca în august în Malawi și va pune umărul atât fizic cât și financiar la construirea acestor două case care sperăm să aducă zâmbete pe chipurile familiilor care vor locui în ele.

Dacă dorești să ajuți și tu și să susții cauza o poți face printr-o donație. Te invit apoi să urmarești materializarea acestei donații începând cu 10 august când ne vom afla acolo și ne vom îndeplini misiunea.